Land Rover со врвна реклама, но за жал забранета (ВИДЕО)

Светски познатиот бренд Ленд Ровер, направија маестрална реклама за можностите кои ги нуди серијата Дифендер.

Но за жал, истата е забранета, која според првите оценки, е сосема исправно.

Имено, сензорите на нивните џипови не детектираат или не работат на визуелно препознавање на дупки, туку работат исклучиво на препознавање на објекти, кои за жал во рекламата се погрепно протолкувани. Нивното барање за одобрување сепак не беше потврдено од страна на регулаторните комисии и претставува директно влијаење на безбедноста кај возачите.

Погледнете ја забранетата реклама.

ФОТО: Кели Блу Бук

Leave a Reply

Your email address will not be published.