Lego направи серија коцки за џентлмените

Lego не престанува да не изненадува. Сега се појави серија на коцки со кои можете да го креирате легендарниот Fiat 500 и да уживате. Да, ова е играчка за џентлмените, кои сакаат да потрошат време на себе и да уживаат тренирајќи го своите нерви.

Фиат 500 е автомобил кој според многумина важи за легендарен автомобил кој ќе остане запаметен кај сите. Италијаните знаат да направат класика која ќе трае. Очекуваме од Лего наскоро да се појават уште некое од легендарните автомобили ко исите мажи со стил би ги посакале.

Погледнете како изгледа Fiat 500 на Лего.

ФОТО: Lego

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Омилениот коктел на најголемиот италијански џентлмен Џани Ањели

Leave a Reply

Your email address will not be published.