Мажите одговорија: Карактеристики на совршена вагина?!

Многу жени се грижат за изгледот, мирисот на нивната вагина, без разлика дали усните се премногу големи или премногу мали, дали се доволно тесни таму долу или можеби треба да ја отстранат целата „коса“ од интимниот регион.

Направени се студии низ целиот свет за тоа кој тип на вагина е најпривлечен за мажите и тие дадоа своја проценка.

Еве кои карактеристики треба да ги има вагината за да се нарече совршена…

1. Да биде секогаш подготвени за секс

Да бидеме реални. Нашите омилени вагини се оние кои сакаат да имаат секс со нас, и кога ќе заврши, тие сакаат повеќе.

2. Да и припаѓам на жената што ја сакам

Совршената вагина и припаѓа на жената што ја сакам.

3. Да мириса добро

е чини дека некои жени во светот не сфаќаат дека нивните вагини понекогаш мирисаат чудно. Тие треба да се грижат за тоа.

4. Да има убав „уреден тревник“

Секогаш ме разочарува кога ќе видам целосно избричена вагина затоа што сакам да имам секс со жена, а не со девојче. Мала„ писта “е најдобриот избор – возбудува, открива, примамува и изгледа чисто и уредно.

5. Да биде чистa

Можеби звучи грубо, но ако веќе имаме жежок секс, што вклучува многу душкање на целото тело и орална игра, без оглед колку е заслепена од страста не можам да го игнорирам мирисот. Не зборувам за специфичен мирис што го има секоја вагина, но за хигиената.

© Фото: Unsplash.com

Можеби ќе ве интересира:

Leave a Reply

Your email address will not be published.