Montblanc со специјална колекција инспирирана од Елвис Присли

Оваа година се навршуваат 60 години од враќаето на Елвис Присли од Германија во Америка по служење во Амриканската војска.

Луксузниот бренд го искористи овојмомент и направи специјална колекција наречена Great Characters Edition, дизајнирана да ја прераскаже приказната на култните историски ликови кои оставиле белег низ историјата. Досега своја  колекција имале и Волт Дизни, Џејмс Дин и Мајлс Дејвис.

Leave a Reply

Your email address will not be published.