Најава: Д-р Таше Трпчевски гостин во Џентлмен Магазин

Ја продолжуваме втората сезона од Џентлмен Магазин со уште еден гостин со којшто имаме одлични теми за разговор.

За добрите навики, вистинските вредности, професионалните ангажмани, но и приватниот живот зборуваме со познатиот Д-р од битолската болница „Плодност“ Таше Трпчевски. Повторно нè очекува интересна емисија исполнета со многу дружба, добра расположение, џентлменски навики и бизнис приказни.

Во продолжение може да го погледнете видеото како увертира за емисијата која следува:

Д-р Таше Трпчевски гостин во Џентлмен Магазин

Leave a Reply

Your email address will not be published.