Најава: Тино Костадиновски гостин во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Како секоја недела, така и оваа имаме навистина интересен гостин во Џентлмен Магазин.

Актерот Тино Костадиновски секогаш знае да понуди интересна емисија. Низ спонтан муабет и многу прашања кои ѝ се занимливи на јавности снимивме одлична емисија. Продолжуваме да негуваме добри навики кои прават нова одлична емисија.

Не пропуштајте! Доколку и вам ве интересираат теми, не пропуштајте МРТ1 вечерва (29.06.2022) од 20.45 часот!

Водителот Жарко Димоски е облечен од Fokabo Fashion. #бидиџентлмен​​​​​​​​​​ #негувамедобринавики​​​​​​​​​

Во продолжение може да го погледнете видеото како увертира за емисијата која следува:

Leave a Reply

Your email address will not be published.