Најава: Владимир Четкар и Јана Стојановска гости во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Караванот на Џентлмен Магазин продолжува во Охрид на преубавото Охридско Езеро каде снимивме одлична емисија со Владимир Четкар, а дел од истата емисија е и актерката Јана Стојановска која дава интригантни одговори.

Нè очекува навистина интересна емисија исполнета со многу џентлменски навики, позитивна енергија и забавна содржина. Токму затоа, не пропуштајте Џентлмен Магазин оваа среда од 21 часот.

Најава: Џентлмен Магазин со Владимир Четкар и Јана Стојановска

Останатите емисии може да ги погледнете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.