Најдоброто од првата полусезона на Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Првите 17 епизоди од втората сезона на Џентлмен Магазин нè натераа да ги сумираме најдобрите моменти од првата полусезона на нашата емисија. Заедно со нашиот водител Жарко Димоски ве водиме низ овие овие моменти и најинтересните делови од нашите гости. Уживајте!

Емисија Џентлмен Магазин

Воедно, целосните емисии од нашите гости ги имате на нашиот YouTube канал, а и многу интересни инсерти кои ќе ви останат впечатливи. Не пропуштајте и пишете ни доколку имате идеи, сугестии, пофалби, но и забелешки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.