Neptun и Asus со креативен предизвик. Подеси се на Zen режим и влези во нова реалност!

Дали сте подготвени да се ставите на Zen режим и да влезете во нова реалност?

АSUS ZenBook и Neptun Македонија претставуваат нов и креативен предизвик за сите Zen љубители. Претстои цело лето исполнето со дружење, забава и наградување. Димитар Атанасовски, преку својот Instagram профил, во наредните две недели ќе доделува ASUS аксесоари и тоа: машка и женска торбица за лаптоп, сет тастатура и глувче на тројца среќни добитници, а најсреќниот ќе ги добие сите овие работи во комплет.

Дали некогаш сте се запрашале „Кој е вашиот Zen?“

Како креатори и создавачи на нашето секојдневие, функционираме и се движиме во матрицата, која што сами ја креираме. Без разлика каква е нашата приказна, мора да го пронајдеме нашиот Zen, кој што ќе нè ослободи и ќе биде наш водич низ креирање на свет во кој што ќе бидеме среќни.

Сите имаме уникатна способност да создадеме нешто. Тоа е движечка сила зад мотивацијата и креативниот порив. Zеn има моќ да биде извор на инспирација и причина за среќа, да иницира потрага по нови светови, слобода за живеење на секој момент со полни гради и можност за надградување на креативните умови.

Креативноста, стилот и иновациите се токму квалитетите, кои што го дефинираат вистинскиот Zen, лаптопот ASUS ZenBook. Сè што ви е потребно е токму ова ремек дело – најмалиот лаптоп на светот дизајниран да овозможи слобода да го искористите вашиот потенцијал.

Дали вашиот режим е веќе поставен на #ZenModeОn?

Влези во креативниот предизвик на #AsusZenBook и Neptun Македонија, пронајди го твојот Zen и очекувај многу награди.

Лето е, а со Asus и Neptun Македонија е секогаш поинтересно!

Leave a Reply

Your email address will not be published.