Persol лансираше нов модел на Стив Меквин во лимитирана серија

Култните очила за сонце, познати најнапред по Стив Меквин, Персол лансираше нов модел на очила кои се преклопуваат во лимитирана серија. Култниот бренд, кој е омилен кај мажите со стил, е безвременски и заслужува да го поседува секој.

Еве како изгледа овој нов модел.

Leave a Reply

Your email address will not be published.