„Пет работи без кои не можам“ – Борче Стаменов (ВИДЕО)

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не можат.

Во продолжение може да погледнете кои се петте работи без кои не може „херојот од Кавадарци“, Борче Стаменов.

Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со Борче Стаменов (Донирај компјутер) може да ја погледнете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.