„Пет работи без кои не можам“ – Емил Угриновски (ВИДЕО)

Познатиот бизнисмен и џетсетер, генералниот менаџер на болницата Неуромедика, Д-р Емил Угриновски гостуваше во нашата емисија Џентлмен Магазин каде зборуваше и на тема кои се петте работи без кои не може во текот на денот.

Добивме навистина интересни одговори кои можете да ги погледнете на видеото во продолжение:

Емил Угриновски – Пет работи без кои не можам

Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со Сефер Цаноски може да ја погледнете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.