„Пет работи без кои не можам“ – Роберт Вељановски (ВИДЕО)

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не можат.

Во продолжение може да погледнете кои се петте работи без кои не може актерот Роберт Вељановски.

Целата емисија со актерот Роберт Вељановски може да ја погледнете во продолжение.

Leave a Reply

Your email address will not be published.