„Пет работи без кои не можам“ – Сефер Цаноски (ВИДЕО)

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не можат.

Во продолжение може да погледнете кои се петте работи без кои не може претприемачот и една од најпознатите јавни личности во Македонија, Сефер Цаноски. Погледнете:

Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со Сефер Цаноски може да ја погледнете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.