„Пет работи без кои не можам“ – Сезен Цаноска (ВИДЕО)

Емисијата со македонскиот бизнисмен Сефер Цаноски имаше несекојдневни елементи бидејќи освен неговото гостување, дел од емисијата како гостинка беше и неговата понежна половина, турчинката Сезен.

Ни претставуваше чест и задоволство и таа да биде дел од нашата рубрика „Пет работи без кои не можам“ каде гостите секогаш ни даваат интересни одговори. Така што, оттука погледнете кои се петте работи без кои не може таа:

Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со Сефер и Сезен Цаноски може да ја погледнете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.