„Пет работи без кои не можам“ – Зоран Витанов (ВИДЕО)

Претприемач, филантроп, поранешен политичар, економист и писател од кој може многу да се научи. Од човек како Зоран Витанов секогаш е интересно да се слушне кои се петте работи без кои не може тој.

Една од рубриките кои ги воведовме како новитет во втората сезона од Џентлмен Магазин е „пет работи без кои не можам“. Во оваа рубрика нашите соговорници даваат интересни одговори, а понекогаш знаат да изненадат и со многу невообичаени работи без кои не можат.

Во продолжение може да погледнете кои се петте работи без кои не може претприемачот Зоран Витанов:

Емисијата Џентлмен Магазин која се емитува на МРТ1. Целата емисија со Зоран Витанов може да ја погледнете на нашиот Јутуб канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.