Каков бил почетокот на денешните бизнис гиганти? (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Денес во светски рамки знаеме многу компании како McDonalds, Gucci, Dior, CocaCola кои се бизнис гиганти и моќни на пазарот. Но, не секогаш било така и сите тие почнале од нула.

Во продолжние може да погледнете изненадувачка фотогалерија која говори за почетоците на денешните бизнис гиганти.

Фото: Почетоци на Gucci
Фото: Почетоци на Dior
Фото: Почетоци на CocaCola
Фото: Почетоци на CocaCola
Фото: Почетоци на Starbucks
Фото: Почетоци на McDonalds
Фото: Почетоци на Bimbo
Фото: Почетоци на Helmut Lang
Фото: Почетоци на Maison Martin
Фото: Почетоци на Chanel
Фото: Почетоци на Sturbucks
Фото: Почетоци на Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published.