Sирнете во куќата на Марлон Брандо во Холивуд (ФОТО)

Легендарниот глумец, кој остана омилен лик на сите кои го обожаваат Кум, најдобриот филм на сите времиња, имал куѓа вистинско ремек дело. Куќата во Холивуд е перфектен дом за еден господин како што бил Марлон Брандо.

Некако иделна за него, за човек со стил.

Сега таа куќа оди на продажба и се нуди по цена од 4.2 милиони долари.

Погледнете за каков имот станува збор.

Leave a Reply

Your email address will not be published.