Sирнете во фабриката за марихуана на Џеј Зи (ФОТО)

Џеј Зи, најбогатиот хип хоп артист и споруг на Бијонсе, започна од неодамна свој нов бизнис. Влезе во светот на канабисот. Тој ја отвори својата прва фабрика за марихуана во Сан Хозе, Калифорниа.

Според она кое може да се види на фотографиите ова фабрика е инвестиција која чини многу. Во Калифорнија конзумацијата на марихуана е лгализирана и слободно може да се ужива.

Како што ни најавуваа од владата, и кај нас се очекува да се легализира. Да се надеваме дека Џеј Зи ќе отвори и кај нас, зошто да не.

Она што нас најмногу ни се допадна, што имаат одличен пекиџ дизајн и концепт.

Leave a Reply

Your email address will not be published.