Sирнете во куќата на Џони Деп во Франција (ФОТО)

Мањифик. Што би рекле французите. Во Франција во местото Le Plan De La Tour , кое се наоѓа на само неколку километри од Сент Тропе, се наоѓа преубавата куѓа на Џони Деп. Актерот својот имот го има во близина на легендарниот француски актер Ален Делон.

Куќата според фотографиите до кои може да се дојде на интернет е врвно ремек дело на архитектурата. Преубаво медитеранско издание кое секој би го посакал.

Куќата моментално се најде на продажба за 25 милиони долари.Погледнете за што зборуваме.

ФОТО: Sotheby’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.