//

Намалување на анксиозноста и стресот пред бизнис состанок

Нормално и природно е сите да се соочуваме со стрес или анксиозност непосредно пред важни настани, а таков е и бизнис состанокот. Постојат природни и ефикасни начини да се ослободите од стресот и анксиозноста пред бизнис состанокот и да „размислувате со ладна

Што да изберете на вечерата за првиот бизнис состанок?

Бизнис вечерите даваат впечаток на сериозен пристап кон заедничките проекти, па затоа е од големо значење да го изберете вистинското мени и да го оставите посакуваниот впечаток. Ако сте поканети на бизнис вечера или имате намера вие со некој да се сретнете