Водич за бизнис стил: Како треба да се облечете според нивото на кариерата?

Како се носиме на работното место навистина може да направи разлика, дури и денеска кога се почесто се кршат оние дрес код правила за бизнис стил и кога се повеќе луѓето одат опуштено на работа. Според едно истражување кое е направено со

Нови правила во бизнис стилот кај мажите

Од бизнисмени кои патуваат до современи технолошки претприемачи.  Бизнис стилот се промени, особено во последната деценија или така, оние строги правила се олабавуваат, а со тоа ги менуваме кодовите за облекување на работното мето. И, иако можеме да копнееме за деновите на принудна формалност, овие

Предлог деловен изглед за оние мажи во бизнис светот (ФОТО)

Понеделник е ден кој многумина не го сакаат, но оние кои се амбциозни и кои се ориентирани кон личен развој понеделникот е омилен ден. И на нас во тимот на Џентлмен Магазин, токму овој стил ни е омилен. Полни сме со енергија,