Женска анкета: Дали сакате орално да го задоволувате партнерот?

Во оваа анкета учествуваа жени од различни возрасти над 20 и под 60 години. Сите одговараа на истото прашање: „Дали сакате орално да го задоволувате партнерот?“. Добивме многу интересни одговори, а најинтересните ви ги пренесуваме во продолжение. – Обожавам орално да го

Анкета: Дали орален секс е само предигра или главна преференца?

Оралниот секс го сакаат и мажите и жените, но се чини мажите за нијанса повеќе. Ги прашавме нашите читатели дали оралниот секс го сметаат за чиста предигра (загревање) или за главен сексуален чин кој доведува до оргазам. Добивме интересни одговори: – Не