Женска анкета: Дали сакате орално да го задоволувате партнерот?

Во оваа анкета учествуваа жени од различни возрасти над 20 и под 60 години. Сите одговараа на истото прашање: „Дали сакате орално да го задоволувате партнерот?“.

Добивме многу интересни одговори, а најинтересните ви ги пренесуваме во продолжение.

Обожавам орално да го задоволувам мојот сопруг. Сакам кога гледам дека ужива, а јас сум причина за тоа. Најубавото чувство ми е кога ќе доживее оргазам поради оралното задоволување. (М.К, 27)

Оралното задоволување може и не мора да се случи. Зависи од моментот. Најчесто пружам орално задоволство, ако го добивам за возврат, инаку не сакам да бидам само јас таа што задоволува. (Д.А, 31)

Сакам кога правиме 69. Тогаш може орално да го задоволувам, инаку оралното задоволство некако ме подредува и ме прави премногу доминантна. (Т.Р, 44)

Оралното задоволство е првото нешто со кој го почнувам сексот. Сакам да доживее ерекција во моја уста, а потоа да го искористам неговиот пенис. (В.С, 39)

Секако дека оралното задоволување треба да е дел од секој сексуален акт. Без тоа сексот нема зачин и е чиста механика. (М.С, 43)

Ако партнерот сака секако. Особено сакам да го задоволам кога ни е специјален ден. Годишница или кога му е роденден. (О.А, 50)

© Фото: Unsplash.com

Можеби ќе ве интересира:

Leave a Reply

Your email address will not be published.