Знаци по кои се препознава дека ТОЈ е одличен љубовник

Одличниот љубовник надалеку се познава. За жал ова не е стара народна поговорка, но во неа има исто толку мудрост како да е древна колективна. Се што треба е да знаме да ги читаме симболите кои секој од нас свесно или несвесно

/

Модните аксесоари откриваат со каков профил на маж имате работа

Стилот е индивидуална карактеристика и како што сите сме уникатни според ДНК информациите, така сме уникатни и според стилот на облекување и надворешен изглед. Мажите немаат голем избор на аксесоари, но според додатоците на облеката можете да заклучите многу од нив. Еве