/

Социјалните мрежи помагаат луѓето да се фолираат и да се фејк

Социјалните мрежи и социјалните платформи станаа нова реалност во која живееме и во која сите сакаме да изгледаме многу подобро и попаметно отколку во реалниот живот. Ви носиме листа на најчести „измами“ на социјалните мрежи што сами ги правиме. Изглед Не мора

Кој поминува повеќе време на социјалните мрежи мажи или жени?

Кога станува збор за социјалните мрежи, жените ги надминуваат мажите, според студијата објавена од ComScore Inc. Жените поминуваат повеќе време на сајтовите за социјално вмрежување отколку мажите. Жените поминуваат во просек 5,5 часа месечно, во споредба со 3,9 часа за мажите. Исто