Vacheron Constantin го има приматот на часовник на Џентлмените (ФОТО)

Богатите и успешни луѓе можат да си дозволат одреден тип на луксуз и да си купат она што најмногу го посакуваат. Но, кога се работи за часовници, можеби не секој од нив знае дека ако инвестира во Vacheron Constantine тој инвестира во себе, во иднина, инвестира за своите поколенија, инвестира во имиџот пред се кој во големите кругови е препознатлив.

Овој часовник важи за часовник на успешните, часовник на џентлмените. Часовник на бизнисмените.

Знаеме дека е еден од најскапите часовници, но наше е да ви покажеме како и што прават и во што инвестираат богатите низ Европа претежно.

Затоа уживајте во сликите и размислете пред да купувате часовник, што треба да купите.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: 7-те најскапо продадени рачни часовници од луксузните аукции во Женева

Leave a Reply

Your email address will not be published.