VanDutch 40.2 е глисер кој ќе ве маѓепса (ФОТО)

Само за мажи со стил. Модерна Рива, така го нарекуваат. Овој глисер е еден од поубавите глисери кои сме ги виделе. После 10 години конечно и втора верзија на овој лепотан за на вода.

Холандскиот архитект Frank Mulder е крив за овој префинет изглед на првиот VanDutch 40. Овој лепотан има ѕтаков дизајн што ќе ја маѓепса цела Француска ривиера. Новата верзија после 10 години го задржа изгледот, но и воведе нови моменти.

Да не ви збориме многу, уживајте во овој лепотан.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Се бараат џентлмени во Македонија

Leave a Reply

Your email address will not be published.