Дали, колку често, и на што обрнуваат внимание девојките кога буричкаат низ нашиот апартман?

Што мислите, кога девојката за прв пат останува сама во вашиот апартман, во која мера она буричка по секое ќоше?

Зависи. Ако под буричкање мислиме на фрлање поглед на секој мал детал во домот, тогаш рачунајте дека дала максимум. Обсервација насекаде и белешки во глава. Се е забележано. Радозналоста е голема работа, а вашиот стан сигурно има голем број на докази и траги од вашите карактеристики и особини како човек. Така да доколку веќе знаете дека она ќе преспие кај вас, или ќе остане на неколку саати сама, спремете го домот за буричкање. Додајте детали низ домот, исчистете прашина, дајте свежина на полиците.

А некои детали кои можат и тоа како да ви помогнат во тоа се и одличните производи на FridayShop. Од производи за нега на ликот кои покажуваат дека се грижите за изгледот, до модерни аксесоари како рачен часовник и алка, до мали детали низ домот како хипстерски кактуси и дрвени ламби, па се до модерни книги кои покажуваат дека образованието ви е јака страна.

За крај, едно кратко инфо на една анкета со тема – Што им е најбитно на девојките во поглед на машкиот апартман при нејзината прва подолга посета во него?

1-52% чисто купатило со добри производи за нега

2-20% книги, слики, декоративни детали

3-16% останато, аксесоари, смешни детали, чаши и слично

4-12% пристоен мебел

5-0% залиха во фрижидер

ФОТО: Unsplash

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Што не нервира најмногу кај жените

Leave a Reply

Your email address will not be published.