Како да се облечете како вистински Њујоркер (ФОТО)

Њујорк е град кој доколку не го посетите, како ништо да не сте виделе во животот. Најубавиот град во светот. Магичен во секој поглед.

Но, посебно е она што мажите во Њујорк или оние Њујоркери важат за мажи со посебен стил.

Ако стакате да изгледате како Њујоркер во Скопје тогаш облекувајте се вака како примерот кој го даваме.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Кога белата коса ќе стане моден додаток

Leave a Reply

Your email address will not be published.