Капи за летово кои треба да ги има секој маж

Скромната бејзбол капа првпат се најде на врвот во Бруклин во 1860 година и оттогаш ги надмина своите спортски почетоци и стана едно од најпопуларните парчиња на моден додаток на вашиот изглед што светот некогаш ги видел. Ниту еден летен ден – добар или лош – не е комплетен без летните капи. Еве кои модели на капи се ин оваа сезона.

ФОТО: Unsplash

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: ТОП 5 машки трендови за ова лето

Leave a Reply

Your email address will not be published.