Најава: Павле Камилоски гостин во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Како секоја недела, така и оваа имаме навистина интересен гостин во Џентлмен Магазин.

Единствената вистина е музиката“. Водејќи се под оваа девиза со Павле Камиловски збоуваме за музичката кариера, проследено со добар стил, џентлменство и вистински вредности. За сите овие добри навики повторно нè очекува интересна емисија исполнета со многу дружба, добро расположение, добар стил, џентлменски навики и музички приказни. Доколку и вам ве интересираат овие бизнис теми, не пропуштајте МРТ1 оваа среда (11.05.2022) од 21.15 часот!

Во продолжение може да го погледнете видеото како увертира за емисијата која следува:

Leave a Reply

Your email address will not be published.