Најдобрите колички за алкохол кои мора да ги имате во вашиот дом

Количките за алкохол или мобилните барови се многу интересен детал за вашиот дом. Уникатни, различни, но и многу практични.

Тие се доволно големи за да можете да ставите доволно алкохол, чаши и аксесоари кои ќе ви бидат при рака. Вистински домашен аксесоар за вистински хедонисти.

Еве кои колички се идеални за вашиот дом.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Зошто џинот е крал на сите пијалоци?

Leave a Reply

Your email address will not be published.