Најдобрите 5 брендови за машки одела

Кога станува збор за машкиот стил, не е ништо поважно од квалитетен костум. Иако со текот на времето се менуваше малку, костумот останува врв на стилот со векови. Денес, тој продолжува да им дава на мажите низ целиот свет чувство на софистицираност што другите облеки не можат. Се разбира, не сите костуми се еднакви по квалитет и цена и затоа ние денеска ќе ви ги претставиме најдобрите.

Brioni

Ermenegildo Zegna

Brunello Cucinelli

Tom Ford

Canali

ПРОЧИТАЈТЕ: Кои се најдобрите 5 продавници за мажи кај нас

Leave a Reply

Your email address will not be published.