Најдоброто видео кое ги отсликува Италијаните и нивниот начин на живот (ВИДЕО)

Ова е второтo видео кое ни го отсликува карактерот и животот на Италијаните. Дефинитивно се мажи со стил и знаат да уживаат во животот. Тоа треба да го направиме и ние, да уживаме во убавите навики и да бидеме среќни со она што го имаме. Видеото The Good Italian или краткиот филм ‘The Prince Goes to Milan’ каде главна улога има легендарниот италијански актер Џанкарло Џанини би го претставува лицето на правите италијански џентлмени.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Украдете ги овие 5 модни совети од Италијаните

Leave a Reply

Your email address will not be published.