Неколку работи кои ќе ви требаат за свеж почеток на работа

Сезоната за враќање на работа, после долго и топло лето знае да биде тешка работа. Сепак, има нешто слатко во идејата да имаме одредено време – есента – да ги прегледаме нашите работни маси и гардероби и да им дадеме малку освежување. И, како што температурите паѓаат, ние мора да ги спакуваме нашите делови за топлото време во корист на некои стилски слоеви и сезонски соодветни додатоци. Ви треба малку инспирација? Види подолу.

НОВА ЧАНТА

НОВ ЏЕМПЕР

НОВИ ПАТИКИ

НОВО САКО

НОВ ЧАСОВНИК

НОВИ МОДНИ АКСЕСОАРИ

НОВА БЕЛА КОШУЛА

Иако после одморите сето ова знае да биде тешко за остварување, знаејќи дека секој одмор чини доста пари, сепак одберете барем едно парче и направете си го враќањето на работното место подобро. Верувајте сето тоа ќе ве мотивира повеќе.

ФОТО: Мр. Портер

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Колку секс неделно е доволен за добро здравје?

Leave a Reply

Your email address will not be published.