ОНЛАЈН КУПУВАЊЕ И ПАРИ НАЗАД

Онлајн пазарувањето го упростивме го направивме сега поедноставен! Креиравме брз и практичен начин со кој не само можете да пазарувате преку интернет кај саканата онлајн продавница туку и да добивате предности. Имате можност да заштедите и време и пари. 

myWorld Plug-in е практична алатка којашто е додадок адаптиран за интернет пребарувачите Firefox, Chrome и Safari, со цел купувачите секогаш да бидат во тек и никогаш да не пропуштат некоја од шопинг придобивките. Оваа алатка ги информира купувачите кога „гуглаат дали продавницата којашто ја пребаруваат е трговски партнер и автоматски ве поврзува да пазарувате со myWorld платформата и да добивате предности.

Како купувач преку најголемата заедница за добивање бенефизии – myWorld (мајВорлд), вие на овој начин имате безброј можности за пазарување. Со секое пазарување кај онлајн трговските партнери, добивате кешбек (Cashback) и шопинг поени (Shopping Points).

Онлајн купувањето со myWorld е многу уникатно искуство, а предности може да се добијат кај повеќе од 100 интернет партнери – бенефиции што не можете да ги добиете со регуларното интернет купување. Кај нас најактуелни онлајн партнери се: Booking.com, AliExpress.com, Rakupen.mk, MarketOnline.mk, TravelWorld.com, но има и други.

Со myWorld Plug-in заштедувањето преку онлајн пазарување сега е полесно од кога и да е. Потребно е само еднаш да се најавите и даја инсталирате алатката и веќе никогаш нема да пропуштите Cashback и Shopping Points. Едноставно пронајдете го трговскиот партнер преку Google пребарувачоти само кликнете!

 Повеќе информации за оваа услуга можете да погледнете на следниов линк.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Радован Витошевиќ меѓу најуспешните 40 лидери во Југоисточна Европа

Leave a Reply

Your email address will not be published.