Остани џентлмен во секоја ситуација. Одлична реклама на Антик Пелинковац (ВИДЕО)

Да се биде џентлмен во секоја ситуација е одлика на вистинските џентлмени, оние со вистински манири и навики. Е токму тоа е пораката на најновата реклама за хрватскиот бренд Антик Пелинковац на реномирианиот производител и бренд Бадел.

Рекламата е во продукција на Фрајдеј Комуникации, а во улогата на џентлмен се појавува актерот и водител на Џентлмен Магазин, Жарко Димоски.

Идејата за рекламата е од позаната серија Пики Блајндерс, каде стилот на џентлмените е прикажан преку невообичаени сцени. Токму затоа доаѓаме до насловот, остани џентлмен во секоја ситуација.

Рекламата за брендот е во 5 видео изданија, а денеска ќе го видите првото.

ПРОДУКЦИЈА: Фрајдеј Комуникации / Friday Communications

Leave a Reply

Your email address will not be published.