Столни лампи кои ќе ја освежат вашата канцеларија

Столната лампа е нешто можеби највпечатливо во секоја канцеларија. Кога некој доаѓа кај вас на гости во вашата канцеларија сигурно прво што приметува се деталите. Добра столна лампа на вашето биро ќе даде една дополнителна убавина, и ќе направи да изгледа одлично.

Лампата може да биде вистинско уметничко дело во вашата канцеларија. Дизајните направени од врвните дизајнери, се фасцинантни. Замислете во домот едно мало катче направено за вас, со убав лап топ и прекрасна ламба.

Сега ќе ви претставиме една убава колекција на столни лампи кои вашата канцеларија ќе ја украсат на едно друго ниво.

The Anglepoise 1227 by Mr George Carwardine, 1934

The AJ by Mr Arne Jacobsen, 1960

The Bestlite BL1 by Mr Robert Dudley Best, 1930

The Signal by Mr Jean-Louis Domecq, 1953

The Binic by Ms Ionna Vautrin, 2010

The Chipperfield W102 by Sir David Chipperfield, 2010

The Piani by Messrs Ronan and Erwan Bouroullec, 2011.

ФОТО: Gentleman Journal

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРСИРА: Како да се справите со најскапата работа во светот

Leave a Reply

Your email address will not be published.