Топ иновација, аларм за будење кој го подготвува и вашето прво кафе

Оној период кога треба да станете од спиење и да го направите првото кафе за многумина е ранлив период од денот. Благодарение на магичната технологија, овој период од денот може да се избрише засекогаш со најновиот будилник часовник кој покрај тоа што ќе ве разбуди, тој ќе го направи и првото кафе.

Станува збор за Barisieur будилникот кој е истовремено и часовник и машина која произведува кафе и чај. Располага со минијатурна фиока за складирање на кафе и мала тегла со шеќер во која се става и млекото.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Највредни брендови на кафе во светот

Leave a Reply

Your email address will not be published.