Џентлмени кои не напуштија од овој свет изминатата 2020 година

Борбата со корона вирусот минатата година, беше тешка. Короната беше само причина за некој од овие светски џентлмени да не напуштат. Некои заминаа од тешки болести, некој од несреќа, некој од старост. Ќе ја паметиме 2020 година как година во која големи џентлмени заминаа. Еве кој се замина од овој свет лани.

ШОН КОНЕРИ

ЕНВЕР МАЛИЌИ

КОБИ БРАЈАНТ

КИРК ДАГЛАС

ЧЕДВИК БОСМАН

ДИЕГО МАРАДОНА

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Џејмс Бонд и негвоите омилени вискија

Leave a Reply

Your email address will not be published.