Игор Стефановски и Арта Зеќири гости во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Продолжуваме со интересните емисии во Џентлмен Магазин, и оваа недела со уште еден гостин со кого зборуваме на многу примамливи теми.

Македонските моторџии по седми пат продефилираа по скопските улици, а ние ја имаме честа организаторот Игор Стефановски да биде гостин во нашата емисија. Хумантарниот настан „The Distinguished Gentleman’s Ride“ е нешто за кое треба да знаат македонските џентлмени. Не го пропуштајте овој разговор, проследен со добри манири, позитивно расположение и џентлменски навики. Воедно, дел од нашата емисија ќе биде и Арта Зеќири која живее во Америка. Нејзините паралели за џентлмените тука и во Америка ќе дадат уште подобар шарм на оваа емисија. Инаку, таа е дел од настанот „Tedx talk Skopje“.

Во продолжение може да ја погледнете целата емисија:

https://www.youtube.com/watch?v=6588tz2crkw
Игор Стефановски и Арта Зеќири гости во Џентлмен Магазин

Leave a Reply

Your email address will not be published.