Persol 714 Steve McQueen најбаран модел на очила оваа година

Моделот од 1968 кој Steve McQueen го носеше за време на снимањето на Thomas Crown Affair е најбаран модел во светот. Мажите кои знаат што е добро знаат дека овој модел е нешто што морате да го имате.

Стив Меквин изгради имиџ на еден од мажите со најдобар стил. Ноншалантен, едноставен, уличен, а сепак со посебн стил. Неговите очила важат за најбаран модел оваа година, но се продаваат вртоглаво во последните години, по актуелизирање на неговиот лик и дело.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Дали мажи со очила се посекси или не?

Leave a Reply

Your email address will not be published.