Што мажите најмногу сакаат кај својата партнерка во сексот?!

Вкусовите се поединечни, но сепак најголем број од мажите се сложија дека нивната идеална жена ги има токму овие карактеристики:

Секоја жена е малку мистерија во овој поглед, бидејќи речиси никој не се осмелува да праша. Дали им се допаѓа на момците кога започнувате со предигра? Дали е подобро да се однесуваш како плен или како ловец?

Што навистина сакаат мажите кога работите почнуваат да се загреваат во кревет? За жал, нема универзален одговор.

Многу зависи од тоа каков човек е тој по природа.

Секој маж има свои лични преференции во однос на тоа што му се допаѓа и што не му се допаѓа за време на сексот.

Суштината е да научите како да му угодувате на вашиот маж, но и на себе во исто време. Ви откриваме што имаа мажите да кажат на оваа тема, и врз основа на нивните изјави може да извлечете заклучок за тоа што лично би ве направило одлични во очите на вашата партнерка.

Одлична жена во кревет е како добар учител

Кога ги прашувате мажите каква жена сметаат дека е одлична во кревет, сигурно е таа од која можат да научат нешто. Онаа што ги остава воодушевени од нејзините вештини и сигурно новитетите што е подготвена да ги сподели со нив.

Покрај тоа, ако жената е подготвена да проба нови работи, тоа е голем плус во кревет.

Сексот е фантастично искуство со жена која се чувствува добро во сопствената кожа

Не, мажите во кревет не бараат нужно супер-модел, туку жена која се чувствува слободна пред него и задоволна од она што е.

Вишокот тежина, некои стрии и целулитот не им се важни ако ја оставите светлината вклучена и не се криете под ќебе.

Нека те види, тоа е поентата. Ова е она што мажите најмногу го сакаат и го сметаат за извонредно.

Жената која знае да даде комплимент во кревет е неодолива

Помислите дека само жените имаат потреба од мажи за да им кажат колку изгледаат добро, но не.

Машкиот пол исто така има потреба од зборови за афирмација. Ако жената знае како да даде комплимент на вистински начин и во вистинско време, таа е повеќе од вистинска возбуда во кревет.

© Фото извор: Unsplash.com

Можеби ќе ве интересира:

Leave a Reply

Your email address will not be published.