ЧАДОРОТ – И ПОТРЕБА И АКСЕСОАР, МОДЕН ДОДАТОК НА ЏЕНТЛМЕНИТЕ (II дел

Трети се чадорите за голф. Можеби не знаете, но кога временските услови се лоши, неповолни, со ветар и дожд, играчите се заштитуваат со такви, специјални чадори што ги држат луѓе ангажирани за тоа. Не се обични, напротив. Обемот на кругот, односно површината

Ремчињата на часовниците ја одредуваат нивната намена

Секој часовник е моден додаток за различни пригоди. Познато е дека часовникот може да е дел од скоро секоја модна комбинација, но важно е каков часовник ќе изберете за целосно вклопување во вашиот аутфит. Часовниците меѓудруго најмногу се разликуваат по ремчињата, а

/

Овие аксесоари треба да ги има секој бизнис маж

Некогаш е прашање на добар вкус и на бон тон, но често се работи за основна потреба секој бизнис маж да ги има токму овие аксесоари во својот гардеробер и да ги користи во секојдневниот живот. Часовник Точно е дека времето можете

/

Модните аксесоари откриваат со каков профил на маж имате работа

Стилот е индивидуална карактеристика и како што сите сме уникатни според ДНК информациите, така сме уникатни и според стилот на облекување и надворешен изглед. Мажите немаат голем избор на аксесоари, но според додатоците на облеката можете да заклучите многу од нив. Еве

5 задолжителни работи кои секој маж треба да ги поседува

Облекувањето и стилот кај мажите се сведува на деталите. Комбинирајте ги правилно и сте добиле многу. Однесете го вашиот стил на облекување на друго ниво. Ние ќе ви помогнеме за тоа. Еве кои работи мора да ги поседува секој маж во гардероберот.

Мажи и прстени, да или не?!

Модата некогаш нема граници. Затоа дојдовме и до едно прашање кое многумина се прашуваат, дали мажите треба да носат прстени или не?! Да разјсаниме, не зборуваме за венчален прстен. Кога би можеле да ги анализираме оние кои носат прстени, пак би ги