/

Три типа на жени кои ги излудуваат џентлмените

Џентлмените се посебен тип на мажи кои сакаат посебен тип на жени. Постои точно одреден збир на карактеристики кај жената кои се фатални за џентлмените.

Еве како вистинскиот џентлмен ја замислува идеалната жена и својата идеална другост во женско тело:

  • Забавна

Таа има смисла за хумор која покажува дека станува збор за интелигентна жена. Со неа никогаш нема да ви е досадно токму поради тоа што секогаш знае како да ве насмее.

Нејзиниот хумот е специфичен и умерен, никогаш не го користи да ве навреди или омаловажи. Често прави досетки и на своја сметка.

  • Социјална

Вистинскиот џентлмен сака неговата идеална половина да е репрезентативна во социјалните кругови, да може да разговара отворено и добро да се акомодира на опкружувањето.

Никој не сака жена која го кочи или одвраќа од забава и дружење со своите блиски, за целосно негово уживање потребно е неговата партнерка „добро да го претставува“.

  • Снаодлива

Тој сака неговата идеална половина да е што е можно понезависна во формирање на ставови, мислења, во управувањето со животот. Тој просто сака зрела жена.

Зрела жена секогаш има свој став и јасни принципи и таа е личност а не нечија бледа копија.

© Фото: Unsplash.com

Можеби ќе ве интересира:

Leave a Reply

Your email address will not be published.