Вистинско освежување: Компанијата Nike го оживува легендарниот модел патики

Компанијата Nike од година во година се повеќе се усовршува со своите дизајни, а оваа година изненади со своите ретро модели. Но, новостите не завршуваат тука.

По обновата во 2018 година, моделите Nike Air Max 97 Gold Bullet добиваат ново издание кое ќе биде претставено до крајот на оваа година.

Првично претставена во 2019 година, оваа легендарна линија на патики се одликува со задебелена металик златна/разноврсна црвена/бела/црна боја.

Nike Air Max 97 Gold Bullet има горен дел од метална златна мрежа, акцентиран со соодветни кожни облоги. Дополнителни детали доаѓаат во форма на брендирање Varsity Red и рефлектирачки акценти на 3M. Црната боја може да се види на ознаките лоцирани на јазикот, околу сегментите на јазикот и петицата, заедно со соодветните бандажи околу зглобовите на прстите. Дизајнот на новите патики го заокружуваат белите средни ѓонови, со воздушни единици со целосна должина означени со црни гумени надворешни линии.

Овие „легендарни“ патики може да ги погледнете од фотогалеријата во продолжение:

Фото: Nike Air Max 97 Gold Bullet
Фото: Nike Air Max 97 Gold Bullet
Фото: Nike Air Max 97 Gold Bullet
Фото: Nike Air Max 97 Gold Bullet
Фото: Nike Air Max 97 Gold Bullet

Новата линија на патики Nike Air Max 97 Gold Bullet официјално ќе биде претставена следната пролет по цена од 185 долари.

Извор: Машки магазин

Leave a Reply

Your email address will not be published.