Како еден џентлмен покажува емоции на жена?

Тој е умерен и непретерува во ништо. Неговите реакции се секогаш достоинствени и во нив нема ни трошка вишок.

Ситуации преку кои ќе илустрираме како еден џентлмен покажува емоции на жена:

Тој не зборува, туку делува

За него те сакам и ми значиш се фрази кои може секој да ги изговори, дури и оние кои го мислат и чувствуваат спротивното.

Но тој не зборува многу за неговите емоции кон жената што ја сака, тој делува и многу конкретни примери ја докажува својата љубов.

Не купува подароци

Не се додворува преку подароци, ниту е подготвен да ви приредува изненадувања. Тој се договара со вас за заедничките планови.

Наместо 101 роза, очекувајте да ве праша дали сакате некаде да го испланирате заеднички викендот.

Пред да ги купи авионските карти ќе се посоветува со вас дали ви одговара локацијата која прво ја замислил за вашиот викенд-одмор.

Остава жената што ја сака да ги прави сама работите што може

Џентлмен што отвора врата од кола не е репрезентатив на џентлменство, туку тој што одговара на повиците за помош.

Исто така, тој проценува што жената може сама да направи, а што не. Кога ќе процени дека и е потребна неговата помош, тој ќе се вклучи!

© Фото: Unsplash.com

Можеби ќе ве интересира:

Leave a Reply

Your email address will not be published.