Како се темпира бомба: Чекори за возбудување на мажите

Иако мажите обожаваат секс, тие не се подготвени било кога да го имаат, а и да го имаат не секогаш целосно уживаат.

За целосно уживање во сексот мажот треба да е возбуден и опуштен. По некое време од стимулацијата ќе експлодира долго темпираната бомба.

Еве што најмногу ги возбудува мажите:

Предизвик

Мажите сакаат предизвици и кога жената му поставува предизвик на мажот тој е целосно посветен да се предаде.

На пример, ако жената почне да го допира на интимните делови додека тој вози, таа е во вистинска насока.

Доколку продолжи да го стимулира додека да стигнат до местото на стационирање, тогаш таму ги чека вистинска сензација.

Долг разговор за сексот

Иако мажот сака спонтан секс, сепак многу повеќе ќе се опушти и ужива доколку е подготвен на тоа.

Доколку додека е на работа од неговата партнерка постојано добива пораки со сексуална содржина, едвај ќе чека да дојде дома.

А потоа следува вистинска револуција!

Иницијативи

Најмногу ги возбудува доколку нивната партнерка целосно ужива во сексуалниот акт со нив.

Ако добива покани за секс и постојано укажување дека сексот со него е вистинско задоволство, тој ќе сака секогаш да го има.

Мажите сакаат жените да иницираат секс, така се чувствуваат посакувани и моќни!

© Фото: Unsplash.com

Можеби ќе ве интересира:

Leave a Reply

Your email address will not be published.