Магијата на страста: Сексот на Клаудија и Доминик (еротски опис)

Чудно е како секоја жена има препознатлив мирис, сопствен потпис, деликатна сетилна рамнотежа на природниот мирис, вештачки парфем, масло и пот.

Клаудиа го раскопча градникот од кој се појавија необично високи и цврсти гради.

Дланките на Доминик поминаа преку нејзините темно смеѓи брадавици.

Еден ден ќе ужива ставајќи ги нејзините прамени од коса на нив и ќе ја поттикнува својата ерекција, гледајќи како болката и задоволството наизменично се менуваат во нејзините очи.

Знаеш на твоите предавања често те фаќав како гледаш во мене – забележа Клаудиа.

Навистина те гледав?

О, да, па уште како – додаде таа луцидно.

А како и да не ја гледа. Секогаш носеше најкратки здолништа и седеше во првиот ред од амфитеатарот, намерно и весело прекрстувајќи ги нозете облечени во хулахопки, мирно поднесувајќи го неговиот истражувачки поглед и интригантно смешкајќи се.

Да те видам тогаш – и се обрати Доминик.

Ја посматраше додека го соблекуваше здолништето, го пушти да падне на под додека на неа останаа само кафеавите кожни чизми до колена. Имаше изразени колкови, но беше складно градена, додека така стоеше неподвижна, со голи гради, облечена само во црни боксерки и адекватни црни чорапи со подвезици и чисти чизми, во неа се надзираше нешто воинствено, амазонско.

Изгледаше жестоко но податливо. Жестока, но спремна да попушти. Погледите им се сретнаа.

Ти – му нареди.

Доминик ја раскопча својата кошула и ја пушти да падне на тепихот, додека таа внимателно го посматраше.

Лукава насмевка прелета преку устата на Клаудиа додека од друга страна Доминик стоеше како кип со очи кои тивко ја молеа да продолжи со соблекувањето.

Клаудиа се наведна, ги соблече двете чизми, ги соблече најлонските чорапи, потем се подготви да ги соблече и гаќичките, кога Доминик подигна рака.

Застани – и кажа. А, таа се сопре.

Доминик и пријде и застана зад неа, па потоа клекна вовлекувајќи и прсти во нејзините еластични гаќички. Се восхитуваше на нејзините совршени облини и нејзиниот задник од нова перспектива.

Голите рамена и беа прошарани со бемки. Тој ги повлече гаќичките надолу откривајќи ја нејзината бела и цврста задница. Благо го турна нејзиниот лист и таа излезе од гаќичките. Потем ги завитка и ги фрли преку соба.

Се подигна нагоре и застана зад неа. Таа е сега сосема гола.

Сврти се накај мене – и кажа Доминик.

Таа беше потполно избричена, со необични бутини и многу убава вагина. Виде јасна геометриска линија која ги раздвојува бутините.

Пружи прст кон нејзините препони и ја почувствува врелината со која тие зрачеа. Дрско пикна прст во нив. Таа беше многу влажна.

Ја погледна право во очи барајќи глад во нив.

Еби ме – рече Клаудиа.

Мислев дека тоа никогаш нема да го побараш.

© Фото: Unsplash.com

Можеби ќе ве интересира:

Leave a Reply

Your email address will not be published.